Solitaire diamanten verlovingsringen

Laat je verloofde in spe weten hoeveel je van haar houdt bij het zien van deze hartvormige Solitaire Diamond Ring. De enkele diamant die wordt vastgehouden door de vierpuntige instelling, toont echt het symbool van liefde. De schattige diamantsteen zit op de drie eenvoudige banden waarvan er één in de schaduw van roze goud is. De klassieke snit op de edelsteen maakt het er elegant uitzien en kan door de bruid worden gekoesterd voor haar hele leven. De Solitaire-ring is altijd de keuze geweest voor het ontwerp van de verlovingsringen omdat ze er klassiek uitzien. Het paren goed met etnische slijtage of een bruidsjurk.

Cushion Cut Diamond verlovingsringen

Dit meest aantrekkelijke ontwerp is trending in de recente periode en gekozen door de meeste beroemdheden. Deze kussen gesneden verlovingsringen hebben een enkele steen in het midden omringd door kleine diamanten met gebogen hoeken. De kleine diamantstenen gaan verder op de twee schouderbanden om de algehele look te verrijken. Het kussen gesneden ontwerp zorgt ervoor dat de middelste diamant er twee keer zo groot uitziet als hij is. De schittering van de kleine diamanten concentreert zich op de centrale diamant om hem feller te maken. Voor degenen die wensen dat extra glans van de ring kan kiezen voor deze halo diamantband.

banden waarvan

3 stenen diamanten verlovingsringen

Meer dan stijl en design, deze 3 stenen diamanten ringen hebben iets meer te vertellen. De drie stenen naast elkaar vertegenwoordigen het verleden, het heden en de toekomst van de drager. Het betekent ook vertrouwen, toewijding en respect. Je kunt er altijd voor kiezen om dit ontwerp voor je speciale ontwerp te kiezen, zodat ze begrijpen dat je betrouwbaar bent in je relatie. Elk van de drie stenen wordt prachtig gehouden door pongs die ze dicht bij elkaar houden. Ook is de band elegant gefixeerd met drie kleine diamanten naast elkaar.

Teardrop diamanten verlovingsringen

Een eenvoudig maar elegant ontwerp voor uw betere helft. De druppelvormige diamanten ringen zijn een combinatie van een ronde en een marquise vorm samen met een taps punt aan een kant. De punt van de edelsteen moet naar de vinger van de drager wijzen om deze langer en slanker te laten lijken. De dunne band houdt de peer geslepen diamant op zijn gebogen midden met twee tanden. De band is prachtig ontworpen met kleine diamanten op de schouders. Deze uniek ontworpen peer cut ring is absoluut een speciale en een kostbaar geschenk voor uw speciale. De sierlijke snitjes op de edelsteen maken het ontwerp vrouwelijk en sierlijk.

Multi-Stone verlovingsringen

meer te vertellen

Alles in één ontwerp wordt verkregen wanneer u kiest voor deze meerkleurige Richitha Diamond Engagement-ring. Een Solitaire-sprankeling in het midden, aan beide kanten afgesloten met een set van twee Solitaire-stenen, maakt deze multi-stenen ring tot een prachtige keuze. Deze ring is niet alleen lichtgewicht, hij kan ook dagelijks worden gedragen vanwege de handige maatvoering.

CONCLUSIE

We weten allemaal voor een feit dat verlovingsringen niet zomaar een ander sieraad zijn. Ze zijn heel speciaal en iets dat voor altijd zal duren. Het nemen van impulsieve beslissingen of het maken van de verkeerde keuze is iets dat je niet kunt veroorloven om te doen. Zorg er dus voor dat u DE PERFECTE keuze maakt wanneer u de verlovingsringen kiest.