Het plannen van je bruiloft vereist het maken van verschillende beslissingen en het lang doorbrengen van de beste en meest geschikte dingen voor deze belangrijke dag die slechts één keer in je leven gebeurt. Veel dingen vereisen denkwerk, zoals de trouwjurk, die het belangrijkste is voor deze historische dag, maar wat veel belangrijker is, is de verlovingsring die voor altijd bij je zal blijven, in tegenstelling tot andere dingen die zullen eindigen aan het einde van de huwelijksceremonie . Wat de verlovingsringen van elkaar onderscheidt, is de snede van de stenen die worden gebruikt voor het encrusteren van deze ringen en de edelmetalen die worden gebruikt voor het maken van de ringen en het plaatsen van de diamanten.

deze belangrijke

De meest voorkomende edelmetalen zijn 14K en 18K goud, of ze nu wit, geel of een andere kleur hebben. 14K goud wordt verondersteld sterker te zijn dan het 18K goud en zal je stenen beter beveiligd houden. Voor het verkrijgen van de beste en hoogste kwaliteit ringen, moet je op zoek naar de beste juweliers. Hier is een snelle blik op de top 10 verlovingsringontwerpers.

1. Cartier

Cartier is een van ‘s werelds beroemdste en oudste ontwerpers en verkopers, niet alleen van juwelen, maar ook van polshorloges. Het werd in 1847 gesticht door Louis-Francois Cartier en heeft zijn hoofdkantoor in Frankrijk. Cartier is in de loop van de geschiedenis bekend voor het vervaardigen van de mooiste sieraden voor royalty’s, beroemdheden en de rijkste mensen.

2. Bulgari

verlovingsringen

Het is een Italiaans bedrijf dat is gespecialiseerd in het vervaardigen van sieraden en andere luxegoederen. Het werd in 1884 gesticht door Sotirios Voulgaris. Het hoofdkantoor bevindt zich in Rome, Italië. De producten worden verhandeld onder de naam BVLGARI. Het maakt gebruik van platina voor het maken van de ringen die verschillende ontwerpen, soorten en kleuren hebben met behulp van saffieren, robijnen en smaragden.

3. Charles & Colvard

Het is de belangrijkste leverancier van Moissanite in de hele wereld. Het werd in 1995 opgericht om de markt te voorzien van de benodigde moissanite en dit begon in 1998. Moissanite staat bekend als de meest briljante edelsteen die ooit gevonden kan worden en wordt ook gebruikt voor het maken van verlovingsringen om goedkoper te zijn dan diamanten. De verlovingsringen die worden gepresenteerd door Charles & Colvard zijn gemaakt van 14 K geel goud, 14 K wit goud of palladium.

4. Michael B

Hij begon op 10-jarige leeftijd met het ontwerpen van sieraden in een van de beste sieradenhuizen in Istanbul. Toen hij 16 was, werd hij zich bewust van alle details van het maken van sieraden, van het metaal en de diamanten tot het plaatsen, ontwerpen en creëren van nieuwe stukken die zijn zeer afgemaakt. Hij begon platina te gebruiken in de jaren 1990 voor het maken van verlovingsringen.

worden

5. Harry Winston

Zijn werk begon eigenlijk en hij werd algemeen bekend toen hij de juwelencollectie van Arabella Huntington kreeg, die de vrouw is van de spoorwegmagnaat Henry Huntington, na haar dood. Harry Winston heeft de ouderwetse collectie opnieuw ontworpen om meer eigentijds te zijn.

Conclusie

Als je haar echt wilt benaderen en haar voeten wilt vegen terwijl je op één knie valt, kun je maar beter een ring krijgen van een van deze ontwerpers. Er is niets in deze wereld dat een perfect ontworpen verlovingsring kan vervangen.