De meeste mannen kennen deze grondbeginselen van de verlovingsring niet

Het kopen van een verlovingsring is een grote financiële en emotionele investering en is een cruciaal onderdeel van de voorsteletiquette. Hoewel je enthousiast bent om een ​​voorstel in te dienen en misschien gewoon snel vooruit wilt gaan en de ring al wilt kopen, is het belangrijk om je hoofd koel te houden tijdens het proces en ervoor te zorgen dat je de juiste beslissing neemt. Bij het kiezen van de verkeerde verlovingsring zal ze waarschijnlijk niet “nee” zeggen, maar het zal waarschijnlijk een beetje onnodige onhandigheid veroorzaken

Hier zijn 4 verlovingsring-fouten die je absoluut moet vermijden om te zorgen dat alles soepel verloopt:

1. Geen onderzoek doen


Koop niet zomaar een willekeurige diamanten ring in een opwelling. Om iets te kiezen waar ze absoluut dol op zal zijn, moet je een beetje speurwerk doen. Ten eerste is er geen betere plek om te kijken dan haar werkelijke sieradencollectie. Kijk welke kleuren, stijlen en vormen zij het liefste heeft. Als u veel vintage sieraden opmerkt, is een superchique, moderne verlovingsring waarschijnlijk niet de beste keuze. Je kunt natuurlijk ook haar beste vrienden om hun mening vragen, zolang je zeker weet dat ze het niet te weten zal komen!

2. Raden voor haar ringgrootte

Stel je dit voor: je laat haar de verlovingsring zien en ze is extatisch. Ze laat het aan haar vinger glijden en het past niet. Op de autorit naar huis waggelt het helemaal naar beneden en valt eraf. Of nog ergst, het knijpt te strak in haar vinger. Er zijn een paar manieren om haar ringmaat te bepalen; 6-6.5 gaat over de gemiddelde ringmaat voor vrouwen, dus je wilt dat als uitgangspunt gebruiken.

Dan kun je stiekem een ​​van haar ringen en maat lenen. Als je je extra dapper voelt, probeer dan te meten terwijl ze slaapt (hoewel je hopelijk een aantal zeer slimme excuses hebt die zijn voorbereid als ze wakker wordt!). Idealiter kent een van haar vrienden haar grootte al, dus neem eerst contact met ze op voordat je een aantal riskante James Bond-missies probeert.

3. Bel met winkelen tijdens het verlovingsseizoen

November tot februari is de beste tijd voor verlovingsringen. Als je besluit te kopen tijdens het drukke seizoen, loop je het risico veel meer te betalen voor hetzelfde stuk. Zelfs als u van plan bent om voor te stellen tijdens het romantische vakantieseizoen, is het het beste om vroeg met winkelen te beginnen. Minder vraag betekent een betere prijs voor u. En als u op zoek bent naar een unieke, aangepaste verlovingsring, moet u bereid zijn om ten minste twee weken in het proces te investeren.

Fouten


4. De Diamond Cut negeren


Als je zoals de meeste mensen bent en met een diamanten verlovingsring gaat, wil je vooral letten op de snit van de diamant. Hoewel “knippen” kan verwijzen naar de vorm van de diamant, verwijst het ook naar hoe de diamant licht reflecteert. Zorg ervoor dat de diamant die u kiest GIA of AGS gecertificeerd is en ontdek de snijgraad. Over het algemeen wilt u vasthouden aan “Uitstekend” of “Zeer goed”; iets lager zal niet de briljante schittering bieden die je wilt voor een verlovingsring.

De juiste diamantsnede is eigenlijk belangrijker voor een mooie ring dan perfecte kleur of helderheid. Deze stap is essentieel; je wilt absoluut niet de ring uittrekken en haar laten zeggen “Wauw … het is zo … saai!”

Conclusie


Bewaar deze tips (ergens waar ze het niet kan zien!) En gebruik deze blog als een gids en herinnering tijdens je ring shopping-reis. Een vergissing begaan zonder kennis is acceptabel. Maar een fout maken nadat je alles hebt geweten, is domheid. Vermijd dus dom te zijn tijdens het kopen van verlovingsringen door de bovengenoemde fouten in gedachten te houden.